Strategie

Creëren van de juiste voorwaarden

 In deze huidige tijd is het inwinnen van externe expertise onvermijdelijk. Wij zien van dichtbij gebeuren dat de financiële weerbaarheid van bedrijven nu echt in de kritieke fase terechtkomt. Hands- on Capital is dé sparringpartner voor uw financiële strategie en balansoptimalisatie. Onze competenties zijn bij een scala aan trajecten tot zijn recht gekomen:

mini

We doorgronden de problemen, stellen een herstelplan op die rekening houdt met de financiële en commerciële positie van de onderneming nu en in de toekomst;

mini

Onderhandelen met aandeelhouders, opdrachtgevers, leveranciers, financiers (bijzonder beheer banken), belastingdienst en overige stakeholders;

mini

Het realiseren van een onderhands crediteurenakkoord ( eventueel onder de WHOA);

mini

Private debt financiering: het arrangeren van een flexibele bankonafhankelijke financiering voor de schuldregeling;

mini
Ondersteunen bij het opstellen van nieuwe financieringsdocumentatie, inclusief financieringsconvenanten..

mini

Hands- on Capital treedt ook op als financieel adviseur van (groepen) schuldeisers, waarbij namens (groepen) schuldeisers herstructureringstransacties worden geïnitieerd, gestructureerd en onderhandeld.

mini

Wij worden gewaardeerd vanwege het feit dat we ogenschijnlijk onhaalbare zaken tot een goed einde weten te brengen. Wij zien iedere casus als “eigen” en voelen hierbij de absolute wil tot slagen.

‘Werkwijze is volledig geënt op de oplossing  ‘

‘Situatiespecialisten.’

‘Bij grote tijdsdruk op het bereiken van een uitkomst.’